Bachata Constanta

Inscriere

Cursuri Bachata pentru Toate Nivelurile

Bachata Pentru Începători

Pentru cei care doresc să descopere frumusețea dansului bachata, cursurile noastre pentru începători sunt punctul de plecare ideal. Vei învăța pașii de bază, tehnicile corecte și vei înțelege esența acestui dans senzual.

Bachata Intermediari

Cursurile noastre intermediare sunt concepute pentru dansatorii care doresc să își dezvolte abilitățile și să adauge mai multă complexitate mișcărilor lor de bachata. Vom explora conexiunea cu partenerul și vom învăța variante și figurile mai avansate.

Bachata Avansati

Pentru cei dornici să atingă vârfuri artistice, cursurile noastre avansate vor oferi provocări noi și vor introduce elemente inovatoare în dansul tău de bachata. Vom explora tehnici avansate și vom pune accent pe expresivitatea personală în dans.

De Ce Să Alegi Cursurile Noastre de Bachata?

  • Instructori Talentati: Echipa noastră de instructori pasionați și talentați îți va împărtăși cunoștințele și îți va oferi suportul necesar pe întreaga ta călătorie de dans.

  • Atmosferă Relaxată: Ne dorim ca fiecare curs să fie nu doar educativ, ci și o experiență distractivă și relaxantă. Creăm un mediu prietenos și deschis unde poți învăța fără presiune și să te bucuri de fiecare moment.

  • Evenimente Tematice: Organizăm evenimente tematice și seri speciale pentru a adăuga o notă de diversitate și pentru a-ți oferi oportunitatea de a-ți etala abilitățile într-un cadru mai informal.

  • Flexibilitate Orară: Oferim programe flexibile, inclusiv lecții de grup și lecții private, pentru a se potrivi cu orarul tău.