Dansul Mirilor

Cursuri de dans pentru o nunta de poveste, doar la Salsa Encanto !

Inscriere

Cursuri pentru nunta ta de poveste la Encanto Dance Academy

Traditia spune ca nuntile incep cu dansul mirilor care simbolizeaza formarea unui nou cuplu si primii pasi catre taina casniciei. Daca iti doresti sa ai parte de o coregrafie care sa avantajeze deopotriva pe ambii parteneri, Encanto Dance Academy este locul potrivit pentru a-ti indeplini visul. Inainte de profesionalismul pe care ti-l va oferi intreaga echipa, vei avea ocazia sa intalnesti oameni frumosi, pasionati si specializati la randul lor in realizarea celor mai fabuloase coregrafii pentru nunta ta. Pas cu pas veti fi ghidati de specialistii nostri, astfel incat sa va bucurati in ziua cea mare de un dans unic, special si personalizat pentru tine si partenerul tau.

Vals, tango, sau alte stiluri de dans pentru nunta ta

Pentru cel mai important moment din viata ta ai nevoie de o coregrafie simpla, dar de efect, care sa fie usor de invatat si de dansat, dar care sa va puna in evidenta si sa va avantajeze. Astfel, aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga si accesibila de stiluri de dans care pot fi armonios imbinate cu ajutorul coregrafilor nostri, astfel incat sa te bucuri de o nunta de vis. Sau, de ce nu, putem sa facem un colaj din piesele dorite de tine și sa iasă ceva cu adevărat special și UNIC.

Encanto Dance Academy – In cat timp inveti o coregrafie?

Din experienta noastră, 5 sedinte, a cate 60 de minute fiecare sunt mai mult decat suficiente pentru a învăța bine dansul mirilor.

Program

Programul este flexibil in funcție de disponibilitatea dumneavoastră, a coregrafilor și a sălilor de curs.