Cursuri de dans pentru adulti

Inscriere

Cursuri Salsa

Fiind un dans social ce se bucură de o mare popularitate, salsa este un stil dinamic, energic, plin de savoare, care se dansează în special în pereche. Este o variantă ideală de destindere, relaxare și petrecere a timpului liber, care te scoate din rutina zilnică și ritmul haotic al vieții moderne. Acest stil de dans este o modalitate excelentă și distractivă de a te menține în formă, întrucât este antrenanant pentru tot corpul. 

Transformă muzica și mișcările întrun nou mod de comunicare, te ajută să legi ușor noi prietenii și îți crește considerabil încredere în sine. Salsa dărâmă barierele și devine un limbaj international, motiv pentru care se poate dansa cu orice persoană care cunoaște acest stil, din toate colțurile lumii.

Petreceri Latino Saptamanale

Pe lângă cursurile din sala de dans, dansatorii au ocazia să se întâlnească și pe ring, în cadrul petrecerilor latino săptămânale pe care le organizăm de peste 10 ani. Acestea sunt așteptate cu nerăbdare la fiecare sfărșit de săptămână, fiind o ocazie perfectă de a petrece într-un mod plăcut, înconjurat de oameni care împărtășesc aceeași pasiune. 

Celor mai pasionați dintre dansatori, le-am oferit de-a lungul anilor șansa de a-și dovedi talentul pe scenă, pregătind zeci de coregrafii pentru spectacole și concursuri, trupe de dans, perechi de campioni și vicecampioni. Am încurajat competiția și am reprezentat Encanto Dance Academy în cadrul concursurilor naționale și internaționale, punând astfel România pe harta internațională a lumii dansului. 

Programa după care predam la cursurile de salsa este achiziționata de la unul dintre cei mai mari și renumiți profesori și dansatori din domeniu, Fernando Sosa, fondatorul Tropical Gem, și este adaptata nevoilor și cerințelor cursanților noștri.

Cursuri Bachata

Originar din Republica Dominicană, bachata este un stil face parte din ritmurile caracteristice ale Americii Latine promovat în multe tări din toată lumea, însă se diferențiază de salsa, merengue sau cha cha ca fiind un stil de dans senzual, În cadrul cursurilor noastre vei descoperi că este ușor, plăcut și vei putea să dansezi cu oricine, Stilul predominant de bachata pe care îl abordăm este urban bachata, cu influențe de bachata romantică. Dansatorii de nivel intermediar/ avansat au ocazia să încerce și pași de bachata dominicană și elemente de stilizare a mișcărilor (lady & men styling).

Bachata – Unul dintre cele mai cunoscute dansuri

Bachata este unul dintre principalele ritmuri pe care le găsim în sălile de dans, dar și pe ring la petreceri sau chiar pe scenele festivalurilor latino. Muzica de bachata este extrem de populară și îndrăgită și abordează în general teme romantice, ceea ce o face ideală pentru un dans plin de pasiune.

Programa după care predam la cursurile de bachata este achiziționata de la una dintre cele mai cunoscute perechi de dansatori și profesori din domeniu, cei care sunt considerați de mulți drept părinții acestui stil in forma sa actuala, Ataca și Alemana, și este adaptata nevoilor și cerințelor cursanților noștri.

Experienta in domeniu

Profesori de dans

Cursanti

Cursuri Kizomba

Kizomba este un dans de pereche ce își are rădăcinile în Africa, motiv pentru care în unele cercuri i se mai spune și „tango-ul african”, iar muzica și pașii au la bază ritmurile de semba. Deși este un stil destul de recent, pe parcursul timpul a primit și influențe de RnB sau streetdance, dând naștere stilului urban, ceea ce lasă loc unei game largi de mișcări creative și intuitive, în funcție de cum este percepută muzica. 

În cadrul cursurilor abordăm atât secvențe de pași de kizomba tradițională, cât și din stilul urban kizz, ușor de deprins și de pus în practică. Este un stil de dans în vogă, ușor de învățat și foarte plăcut de pus în practică, fiind dansat pe ritmuri ce se alternează: lente, ritmate, rapide.

Un element-cheie în dansul de kizomba este conexiunea dintre parteneri, pe care se pune accentul mai mult decât în alte stiluri și care implică apropiere fizică și o atenție deosebită la impulsurile partenerului în timpul dansului.

Abonament lunar student (18-25 ani) la o divizie 120 RON.