Cursuri de dans copii Constanta

Inscriere

Ce facem la dans ?

  • Învățăm pași de dans pe muzica noastră preferată
  • Ne antrenăm urechea muzicală, capacitatea de memorare și spiritual de observație
  • Devenim mai puternici și mai flexibili
  • Învățăm să avem o postură frumoasă și să ne apreciem
  • Ne dezvoltăm capacitatea de concentrare și creativitatea
  • Devenim mai sociabili, prin jocuri și mici concursuri vesele
  • Învățăm să devenim mai perseverenți
  • Ne creștem încrederea în noi
  • Ne distrăm!

Mii de ore de muncă în sală, sute de copii care ne-au trecut pragul, zeci de concursuri, spectacole și activități au făcut ca Latino Kids să fie mai mult decât ”ora de dans”.

Pregătim cu seriozitate cursurile, în baza unei programe prestabilite, dar ne și adaptăm nevoilor și cerințelor copiilor. Suntem riguroși, dar și deschiși la nou, creativi, ne dorim să insuflăm un spirit de competiție sănătoasă, dar și relații de colegialitate și prietenie între copii.

Cursuri LATINO

Latino Kids, una dintre cele mai vechi divizii ale Encanto Dance Academy, a luat naștere în 2012, pornind de la câțiva copilași dornici să învețe să danseze. De-a lungul anilor a crescut frumos odată cu copiii, am învățat unii de la altii si am trait împreună experiente minunate. În anul 2019 am obtinuț două locuri I nationale la Solo Salsa Children si tot două locuri I nationale la Formatii Salsa Children.

Experienta in domeniu

Profesori de dans

Cursanti

Stiluri de dans abordate

După cum ne spune și numele, ne plac dansurile latino: salsa, bachata, merengue, cha cha, rueda. Stilul nostru preferat este însă SALSA, întrucât ne defineste cel mai bine – un dans rapid, energic, plin de culoare si savoare. Fiecare oră începe cu încălzire pe segmente corporale, menită atât pentru încălzirea musculaturii, dar și ca exerciții premergătoare mișcărilor de dans. Încorporăm în cadrul orelor și elemente simple de gimnastică ritmică, balet si dans modern, ce presupun dezvoltarea flexibilității și o bună mobilitate corporală, care ne ajută să ne dezvoltăm ca dansatori și dau mai multă culoare coregrafiilor noastre.

Profesori de dans

Latino Kids: Lavinia Toma Dumitrescu si Elena Rizea
Balet: Maria Dumitrescu
Dans Modern: Florentina Anghel
Salsa: Vlad Dumitrescu si Lavinia Toma Dumitrescu
Bachata: Daniel Daianu și Lavinia Toma Dumitrescu
Kizomba: Marius Tomoioaga

Cursuri Balet

Baletul este o artă definită de grația, expresivitatea și eleganța mișcărilor, iar copiii învață de la o vârstă fragedă că dansul este o exprimare a emoțiilor prin limbajul corpului. Fetițele sunt de obicei atrase de acest stil de dans, datorită costumelor frumoase și delicate și mișcărilor grațioase care le fac să se simtă ca niște prințese. 

Baletul dezvoltă și orientarea în spațiu, coordonarea, flexibilitatea, mobilitatea articulară și tonifică musculatura, îmbunătățește postura și ținuta. Divizia de balet pune accent pe socializare prin munca de echipă și crește dorința de competiție a micilor balerine care își croiesc încet, dar sigur, drumul spre marile scene.

Cursuri Dans Modern

Destinate copiilor cu vârste între 6 și 16 ani, cursurile de Dans Modern te învață să te miști pe ritmurile melodiilor preferate, întărindu-ți musculatura și favorizând o creștere și o dezvoltare frumoasă. În plus, îmbunătățesc considerabil calitățile motrice și flexibilitatea, coordonarea și adaptarea la o varietate largă de muzică. 

Din cadrul cursurilor sunt nelipsite pregătirile pentru competiții și jocurile, pentru ca tu să progresezi, să te distrezi și să îți faci noi prieteni!