Program artistic la evenimente

Inscriere

Evenimentul Perfect – Distractia Perfecta

Evenimentul perfect, este echivalent cu distractia alaturi de oamenii dragi, cu muzica de calitate, cu dansul si frumoasele amintiri pe care le veti pastra o viata intrega. Indiferent de tipul evenimentului, un mic implus nu strica niciodata. Si ce poate fi mai bine ales decat un program artistic pe care profesionistii Encanto Dance Academy il pregatesc special pentru tine? Cu siguranta ca un show imbinat cu momente interactive va reusi sa umple ringul de dans si sa anime atmosfera.

Spectacol unic pentru evenimente speciale

Dansatori profesionisti pentru evenimente
Encanto Dance Academy se defineste prin bucuria de a trai si de a o impartasi si celor din jur cu ajutorul fiecarui dans din cadrul programului artistic. De altfel, Encanto Dance Academy da doza de energie necesara fiecarui eveniment, reuseste sa intregeasca cu succes orice tema ați avea si, mai mult decat atat, îmbina pasii de dans ai unor coregrafii absolut impresionante cu energie și emoție, pentru a crea o poveste plina de dinamism și de momente memorabile.

De ce unic?

UNIC pentru ca totul este realizat si dansat de Multiplii Campioni ai României la Salsa și echipa lor!
UNIC pentru ca este singurul Program Artistic Latino Cabaret in adevăratul sens al cuvântului de pe litoral!
UNIC deoarece ne schimbam periodic coregrafiile pe care le dansam!
UNIC pentru ca avem momente spectaculoase și energice, acrobații și piruete, iar la final animam atmosfera pe ritmuri Latino moderne!
UNIC pentru ca suntem UNICI in ceea ce facem!